Pentru membri

Servicii pentru membri:


Consiliere permanenta pentru membri SIBCR

Ai garantia unui raspuns imediat de la un reprezentant SIBCR la orice intrebare trimisa cu privire la relatiile de munca. Transmiterea de informatii cu privire la reorganizari, concedieri si alte aspecte legate de locul tau de munca.
 

Protectie la locul munca

In calitate de membru SIBCR esti total protejat in relatia de munca. Ai dreptul ca un reprezentant al SIBCR sa te sustina, protejeze si consilieze in orice situatie inclusiv comisii disciplinare, comisii de necorespundere profesionala sau decizii abuzive.

Activitati speciale

Ai posibilitatea de a participa la diverse actiuni organizate de SIBCR: team-building, workshop-uri, evenimente sportive, petreceri, cursuri sindicale, intalniri sindicale cu reprezentantii locali, zonali sau din centrala.

                       Ajutoare speciale

In situatii limita vei avea mereu sprijinul SIBCR. Primesti ajutor financiar in situatii speciale sau suportul SIBCR pentru a lansa si promova orice tip de campanie umanitara.

Asistenta juridica 

Beneficiezi in mod gratuit de consiliere si asistenta juridica.

Formare profesionala

In calitate de membru SIBCR poti participa la diverse programe de dezvoltare personala sau profesionala. Inca din 1992 SIBCR a dezvoltat programe de formare profesionala.

 

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici