Prezentare

Cine suntem?

SIBCR_30

Expertiza traditiei, modernitate in actiuni.

Sindicatul Independent BCR (SIBCR ) este cea mai veche si mai dinamica formatiune de gen din Banca Comerciala Romana. Cu o vechime de peste 30 de ani, SIBCR a jucat rolul de  mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este, de aceea, SIBCR reprezintă peste 6.000 de salariaţi din cadrul Grupului BCR (BCR, BCR Leasing, BCR BPL).

Descarca: SIBCR prezentare 2015-2020

Adela_Badescu_SIBCR-2021_eng

 La SIBCR pot adera colective de salariati precum si alte persoane fizice ce isi desfasoara activitatea in cadrul entitatilor functionale din centrala, unitatile BCR si subsidiare din cadrul grupului BCR.

Download: Prezentare SIBCR

SIBCR

Siguranta la locul munca

Este dreptul dvs. sa va simtiti in siguranta la locul de munca. Plata salariilor si conditiile de munca trebuie sa fie bine organizate. Programul de lucru trebuie stabilit dinainte si eventualele ore suplimentare trebuie efectuate si platite conform conditiilor convenite in prealabil.

SIBCR

Sindicatul Independent BCR ofera membrilor sai:
•Supravegherea si apararea intereselor la locul de munca ;
•Informare si consultare gratuita;
•Acordarea de ajutoare sociale in caz de: boala, deces, casatorie, nastere copil, cu ocazia sarbatorilor de Paste si Craciun
•Asistenta juridica;
•Forta si solidaritatea unei mari organizatii.

Ca membru SIBCR, faceti parte dintr-o organizatie care lupta, in mod unitar, pentru conditii salariale si de munca mai bune. Ca individ, beneficiati de apartenenta la o astfel de colectivitate.

  • O organizatie eficienta care lupta ca membrii sai sa se bucure de conditii de munca si salariale optime, si ca acestia sa aiba un cuvant de spus in luarea deciziilor din unitatea lor.
  • Ca membru va bucurati de indrumare si asistenta in caz de neplata a salariilor, nerespectare a conditiilor de munca, accidente de munca, concediere ilegala, sau in cazul unor alte conflicte de munca. In urma unei evaluari a cazului, SiBCR va poate pune la dispozitie, daca este necesar, ajutor juridic.
  • In cazul unor conflicte legale, SiBCR poate oferi membrilor sai sprijin financiar.
Translate »
#negociemimpreuna
Click aici