Dragi colegi,

SiBCR are deosebita placere sa va faca cunoscut ca incepand cu data de 24 Octombrie 2012, a reluat proiectul prin care alaturi de Directia Resurse Umane din BCR  incurajeaza formarea continua a salariatilor bancii.

Oferta noastra educationala continua cu un curs “English for Banking” ce cuprinde 30 de ore de pregatire in care se vor combina elemente de gramatica cu un vocabular de specialitate adresat cursantilor ce aspira sa devina fluenti in engleza pentru mediul de afaceri.

Tematica cursului aplica cele mai noi tehnici de aprofundare a limbii engleze de specialitate, oferind posibilitatea fiecarui cursant sa aplice rapid cunostintele dobandite.

Cu drag,
Echipa SIBCR

 

curs engleza SIBCR

curs engleza SIBCR

 

curs engleza SIBCR

curs engleza SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici