Dragi colegi,

 Pentru ca vacanta de vara este deja in toi, noi, cei de la SiBCR  venim inca o data in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu o oferta de exceptie pe litoralul romanesc, la un pret foarte avantajos. Aveti si de aceasta data posibilitatea ca prin intermediul nostru sa beneficiati de un excelent pachet de vacanta  la un pret acceptabil.

 Daca iti doresti cateva zile de odihna la mare, in conditii de cazare si masa exceptionale atunci, nimic mai simplu: poti beneficia de orice varianta de sejur la Mamaia si te asiguram ca te vei bucura din plin de vacanta pe care ti-ai ales-o.

 Alege-ti sejurul dorit din oferta noastra si daca mai ai intrebari, iti stam la dispozitie cu lamuriri suplimentare.

Oferta sezon estival 2012 – Mamaia 2012

 Nu mai sta pe ganduri: ia-ti portia de soare si hai la mare!
 Echipa SIBCR


SIBCR

SIBCR este sindicatul saLariatilor din Grupul BCR. Cu o vechime de peste 28 de ani, SIBCR a jucat rolul de mediator in raporturile dintre angajati si patronat, a conceput programe de educatie, dezvoltare personala si networking cu obiectivul asumat de a sprijini evolutia personala si profesionala a membrilor sai, ofera asistenta juridica si financiara in situatii critice cu care se confrunta cei din organizatie si este.

Translate »
#negociemimpreuna
Click aici